Nieuwe Uniformen CGC

Nieuwe uniformen voor de City Garden Clinic

Een kleine privékliniek die toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg probeert te leveren met een hoge kwaliteit van de dienstverlening, in een land met een zeer beperkte gezondheidszorg. Het doel van de City Garden Clinic is om de levensstandaard van de inwoners van Makeni en omgeving te verbeteren, in de noordelijke provincie Sierra Leone. De kliniek werkt op een kostendekkende basis, dit betekent dat de inkomsten de kliniek draaiende moeten houden, er is geen doel om winst te maken. Onze medewerkers en vrijwilligers hebben de grootste inzet voor hoogwaardige diensten en professionele gezondheidszorg.

De kliniek heeft een polikliniek, basislaboratoriumdiensten, echografie en een apotheek. Er is een opnamecapaciteit van 64 bedden. Er zijn twee operatiekamers. De kliniek is 24/7 open voor noodgevallen en overdag voor alle medische problemen. De kliniek heeft een positieve reputatie in chirurgische zorg en een groeiend aantal cliënten / patiënten. (De kliniek heeft op dit moment echter geen kraamafdeling.) De kliniek heeft ongeveer 50 personeelsleden: 12 artsen / lab mensen, 21 verpleegkundigen, 6 administratief personeel en 11 ondersteunend personeel (schoonmakers en beveiliging).

De kliniek bevindt zich in een positieve groeicyclus en implementeert nu verschillende projecten om de kwaliteit en professionaliteit van de geleverde gezondheidszorg verder te verbeteren. Een van de projecten is uniformen voor alle personeelsleden. Dit is essentieel omdat de cliënten / patiënten het personeel moeten kunnen herkennen.

Zoals gezegd probeert de kliniek toegankelijk en betaalbaar te zijn, dus de prijzen worden zo laag mogelijk gehouden. Zelfs in sommige gevallen zullen cliënten die zich geen behandeling kunnen veroorloven, worden behandeld, omdat de kliniek ze ethisch niet kan wegsturen. Omdat uniformen niet direct verbonden zijn met gezondheidszorg, is er geen geld om uniformen te kopen.

Daarom vragen we vriendelijk om hulp voor City Garden Clinic om haar personeel nieuwe, herkenbare uniformen te bieden.

Om het betaalbaar en duurzaam te houden, willen we lokale rollen van kwaliteits-stof kopen en een lokale kleermaker twee uniformen voor elk personeelslid laten maken. Alle uniformen worden gedecoreerd met een ingeweven logo van de kliniek. Er zullen meer logo’s worden besteld, zodat toekomstige nieuwe medewerkers ook uniformen kunnen krijgen.

De Stichting Smarter Hospital steunt dit project en via de donatie button gaat uw donatie direct naar dit initiatief.