Een nieuwe Voorzitter

Vanaf 1 januari 2019 heeft Sander Maarleveld de voorzitter hamer overgenomen van Bouke van der Voet. In een kort gesprek met onze nieuwe voorzitter Sander legt hij zijn passie en toekomst visie uit:

“Sinds 2012 heb ik de eer om mee te helpen aan onze prachtige Stichting Smarter Hospital. Ik heb in 2013 zelf met eigen ogen mogen zien hoe hard onze steun daar nodig is. In deze 7 jaar hebben we als stichting prachtige resultaten mogen boeken op het gebied van gezondheidszorg en scholing. Onder leiding van Bouke is onze stichting van idee tot concept tot een beweging gemaakt die hét verschil maakt bij vele jonge kinderen in Sierra Leone. Bouke heeft met passie en lef het voortouw genomen om te inspireren en motiveren van alle betrokken die nodig waren om het verschil te maken. Ik ben dan Bouke ook heel dankbaar dat hij de stichting op dit niveau heeft kunnen brengen.

In 2018 zijn wij weer naar Sierra Leone afgereisd om daar te zien wat de verbeteringen zijn en welke doelen wij voor komende 5 jaar kunnen behalen. We zijn ambitieus! We willen veel doen in komende 5 jaar, veel meer dan voorheen. We blijven de focus houden op gezondheidszorg en scholing. We hebben een brede basis neergelegd in de laatst 7 jaar en het is nu de tijd om op die basis verder uit te bouwen. In dit licht heeft het gehele bestuur mij gevraagd om het stokje over te nemen van Bouke. Ik ben dan ook vereerd en ga deze nieuwe uitdaging met veel positieve energie te gemoed. Bouke blijft onderdeel van het bestuur. In komende tijd zullen wij meer informatie geven over hoe wij de kinderen en minder bedeelde in Sierra Leone nog beter willen ondersteunen.”

De komende tijd zal het team van de Stichting Smarter Hospital een aantal nieuwe projecten lanceren. Meer informatie in de nieuwsbrief en op de website. Mocht je de nieuwsbrief nog niet ontvangen meld je dan hier aan.